Menulux POS Sistemleri - Telefon Icon
Menulux POS Sistemleri - Blog - Arrow icon MENULUX BLOG

Menulux POS Sistemleri ve PAVO Arasında Android POS Cihazları Konusunda Stratejik İşbirliği

Menulux POS Sistemleri · Mart 21, 2024

Türkiye, İngiltere, Almanya ve diğer 24 ülkede 1.000'den fazla restoran, cafe, otel ve zincir işletmelere yeni nesil POS çözümleri sunan Menulux POS Sistemleri ile Türkiye’nin en kapsamlı finansal teknolojiler ekosistemi Aktif Bank’ın iştiraki Pavo Finansal Teknoloji Çözümleri stratejik iş birliğini yeni nesil Pavo Android Pos cihazları ile devam ettirme kararı aldı.

Menulux POS Sistemleri - Restoran Adisyon Programı - Blog

Ödeme Sistemleri dünyasının önde gelen oyuncularından Pavo, zincir İşletmeler için yeni nesil sipariş ve ödeme çözümleri geliştiren Menulux firmasıyla yazarkasa dünyasında birçok projeyi başarıyla hayata geçirdi. Yeni Nesil Ödeme Sistemleri Dünyasında da, Pavo ve Menulux firmaları müşteriler için bütünleşik çözümler üretmeye ve katma değer sağlamaya devam edecekler. Pavo & Menulux iş birlikteliği ile müşteriler; iş süreçlerini optimize ederek, hem gelirlerini arttırabilecek hem de hizmet memnuniyetlerini yükselterek faaliyetlerini sürdürebilecekler.

Pavo Genel Müdürü Ercan Taşkesen, ‘’Pavo olarak, 6 farklı Android Pos modeli, 5 farklı entegrasyon kütüphane seçeneği, güçlü Ar-Ge ekibi ile yazılım evi iş ortakları için en çok tercih edilen çözüm ortaklarından biri olmaya devam ediyoruz. Yeni Nesil Android Pos alt yapımız ve entegrasyon çeşitliliğimiz sayesinde farklı sektörlerde yazılım geliştiren iş ortaklarımıza zaman, maliyet ve hızlı entegrasyon avantajı yaratıyoruz’’ dedi.

Menulux POS Sistemleri - Restoran Adisyon Programı - Blog

Pavo’nun teknoloji ve hizmet odaklı yeni nesil android Pos çözümleri ile Menulux POS Sistemleri firmasının sektördeki engin bilgi ve tecrübesinden doğan bu sinerjiyi Menulux kurucu Ortakları Özgür Ulucay ve Asım Bulut ‘’Sahada Pavo cihazı gördüğümüz zaman Bizim Pavo diyebiliyoruz.’’ Bu söylemde de iki firma arasındaki sahiplenme ve tek takım olarak iş birliği yapmanın mutluluğunu duymaktayız.

Menulux Kurucu Ortakları Özgür Uluçay ve Asım Bulut “Menulux POS Sistemleri olarak restoran, cafe, otel gibi birçok sektör için geliştirdiğimiz yenilikçi POS Sistemi çözümleri, Pavo Android POS’lar ile müşterilerimizle daha kapsamlı ve sürdürülebilir uçtan uca entegre ödeme çözümleri sunmaktayız. Pavo ile iş birliğimiz, sürekli gelişen ve güçlenen bir ortaklık olarak devam etmektedir. Bu iş birlikteliğinde Pavo’nun deneyimli ekibinin de desteği ile müşterilerimize sunduğumuz hizmet süreçlerini kolaylaştırarak daha nitelikli bir Menulux deneyimi sunmamıza imkan sağlamaktadır. Bu güçlü iş birliğinden doğan sinerji ile müşterilerimize sunduğumuz yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşım, Menulux ve Pavo’nun ortak imzasıdır.” dedi.

“Restoran POS sistemleri ve Android POS cihazları hakkında detaylı bilgi ve işletmenize özel çözümler için www.menulux.com web sitemizi ziyaret ediniz.”

Bu yazı Medium üzerinde yayınlanmıştır, ilginizi çekebilecek diğer başlıklar için medium.com/menulux sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
TÜM BLOG YAZILARINI GÖR

Dünyada MENULUX

Menulux Bilgi Teknolojileri - Yazılım Hizmetleri - Dünyada Menulux

Türkiye, İngiltere, Almanya, Fransa, İsviçre, Suudi Arabistan başta olmak üzere toplamda 24 ülkede Menulux POS Sistemleri aktif olarak kullanılmaktadır.

Hemen tüm referanslarımızı incelemek için tıklayın.